Mijn naam is Kirsten Bronsvoort, de Diëtist, Allround Schoonheidsspecialist en Sportmasseur van Health en Beauty Praktijk Holten. In 2010 ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialist bij het ROC van Twente in Almelo. Tijdens mijn opleiding heb ik de verschillende cosmetische behandelingen aangeleerd gekregen en uitgeoefend tijdens verschillende stages. Voor een van deze stages ben ik 12 weken in Gran Canaria werkzaam geweest in een thalassohotel.

 

In 2014 ben ik afgestudeerd als Diëtist van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik kennis genomen van alles op het gebied van voeding en de ziektebeelden die hierbij kunnen komen kijken. Tijdens mijn stage in de zelfstandige praktijk en het verpleeghuis heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van cliënten met verschillende doelen en ziektebeelden. 

 

In 2015 heb ik mijn diploma als Sportmasseur in ontvangst mogen nemen van het NGS. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe ik een sportmassage uitvoer, wat de eerste hulp bij sportongevallen is en hoe ik gewrichten kan ondersteunen met bandages, sporttape en medical tape. Gedurende de opleiding heb ik stage gelopen bij z.v.v. Blauw-Wit '66 in Holten, waar ik nu nog als sportverzorger werkzaam ben. 

 

Mijn werkdagen in de praktijk/salon zijn:
Dinsdag (8:00 - 22:00) Woensdag (18:00 - 22:00) Donderdag (14:00 - 18:00) en Vrijdag (8:00 - 16:00)

Heb je verder nog vragen over mij, mijn werkzaamheden of iets anders wat je wil weten, neem dan gerust contact op.