Schoonheidsspecialist

Omslagfoto4

 

Als schoonheidsspecialist ben ik bezig met het verfraaien van het lichaam. Dit doe ik middels cosmetische en ontspannende behandelingen van het gezicht tot aan de voetverzorging. Voor deze behandelingen maak ik gebruik van de producten van extenso skincare. Extenso skincare is alleen in professionele schoonheidssalons verkrijgbaar. Het merk biedt voor elke huidtype hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan, waarbij de behandelingen ook op je huid aangepast zullen worden. De producten bevatten zorgvuldig geselecteerde huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitamines. De producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest. Dit beide zorgt ervoor dat het natuurlijke en zachte producten zijn waarbij de kans op reacties van de huid zeer onwaarschijnlijk zijn. Mocht u echter een (zeer) gevoelige huid hebben en niet zeker weten of u de producten van Extenso skincare kan verdragen, kan ik de behandelingen eventueel ook met uw eigen producten uitvoeren. 

extenso afbeelding

 

Voor de verschillende behandelingen die ik uitvoer kunt u de prijslijst raadplegen. Heb je verder nog vragen dan hoor ik dat graag!

 

 

 

Cadeaubon:

Wil je iemand anders laten verwennen met een behandeling? Dat kan met een cadeaubon. De cadeaubon is al verkrijgbaar voor elk bedrag vanaf € 8,50 of kies zelf een behandeling uit waarmee je iemand wil verrassen.

 

Bellabaci cups massage:

De Bellabaci massage heeft een ontspannende en helende werking. Bij de massage wordt gewerkt met siliconen cups die handmatig op de huid vacuum getrokken worden. Hierbij kan er gewisseld worden in de intensiteit en daarmee het doel van de massage. Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar de behandelde spieren en huid.

De Bellabaci Facial cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt, de huid en mimische spieren toniseert, vermindert rimpels en fijne lijntjes, reinigt de poriën en verwijdert dode huidcellen. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

 

Met de Bellabaci Facial cups kun je ook werken aan Anti-Aging van je huid. Wil je graag de huid van je gezicht verstevigen en fijne lijntjes en rimpels verminderen? Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimulerern van de collageen en elastine producerende cellen, wordt de huid verstevigd. 

Tegen een kleine meerprijs van € 7,50 wordt jouw gezichtsbehandeling een Bellabaci Anti-Aging behandeling. 

 

Met de Bellabaci cups is er ook een anticellulite behandeling ontstaan. Wil je van je cellulite af of gewoon strakker en lekkerder in je vel voelen, dan is dit zeker een poging waard. Je hebt je eerste anticellulite behandeling al voor € 35,-. 

1 anticellulite behandeling       € 45,-
3 anticellulite behandelingen   € 130,-
6 anticellulite behandelingen   € 250,-

 

FM afbeelding

 FM Parfum:

Ook zijn de FM parfums bij mij verkrijgbaar. Deze parfums zijn dezelfde luxe geuren van de grote namen, maar dan voor een lager tarief. Je hebt al een parfum vanaf € 9,50! Je betaalt namelijk niet voor de naam, maar voor de geur zelf. Bij FM werken ze met nummers en gerecyclede flesjes wat het 

maakt dat de geuren betaalbaar zijn. Wil je meer informatie over welke geuren verkrijgbaar zijn en de prijzen? Laat dan je contactgegevens achter, dan stuur ik je de folder toe. Wil je graag de geuren uitproberen, maak dan even een afspraak om langs te komen.