Jouw voedingscoach

Mijn interesse om mensen te helpen bij het creëren van een gezond eetpatroon en een gezonde leefstijl heeft ervoor gezorgd dat ik FITcoach ben geworden binnen het Dutchpowerteam. Met dit team helpen wij mensen om hun fitdoelen te halen met behulp van het FITplan. Inmiddels telt ons team meer dan 60 enthousiaste coaches en iedere maand helpen we meer dan 200 mensen met het FITplan. Het is een all-in-one concept: 80% voeding, 20% sport, bewegen en workouts op een manier die volledig bij jou passen. Je gaat op een toegankelijke manier veel kennis opdoen over voeding en lifestyle. Ik leer je om bewuste keuzes te maken met de focus op balans.

Als voedingscoach leer ik je stap voor stap hoe jij al je voedingstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft. Als aanvulling hebben we er, als Dutchpowerteam, voor gekozen om samen te werken met Herbalife Nutrition. Dit is met het FITontbijt een onderdeel van het FITplan. De online FITcommunity en mijn 1-op-1 coaching zullen je veel inspiratie en motivatie geven zodat je je doelen écht haalt en volhoudt!

 

Wat krijg je met het FITplan?

  • 1-op-1 coaching waarin we samen aan de slag gaan met jouw leefstijl, het creëren van goede gewoonten en een lange termijn balans die écht bij jou past! We kijken samen naar je eetpatroon en gaan dit finetunen.
  • Toegang tot de online FITcommunity waar je veel motivatie en inspiratie kan opdoen. Je vindt hier onder andere recepten en krijgt een stok achter de deur van anderen.
  • E-book met voedingsschema’s en heel veel tips. Je krijgt een goed beeld van wat je zoal kan eten op een dag, hoeveel, hoe vaak en ga zo maar door.
  • Mogelijkheid tot deelname aan de FITchallenge (deze start om de maand) voor een extra boost aan motivatie en 100% fun!
  • 30 dagen workout challenge iedere maand, inclusief de community.
  • Live workouts (FITdance, FITyoga, Bootcamp, Killer Abs, FIT-HITT, etc). Voor iedereen zit er wel wat tussen, je kan de workouts lekker vanuit huis volgen. Ze duren 30 minuten.
  • Toegang tot het besloten YouTube-kanaal van Dutchpowerteam waar je alle workouts kunt terugkijken en je deze in je eigen tijd kan doen.

 

Contact
Als persoonlijke voedingscoach kan ik jou helpen bij het afvallen en andere doelen. Wil jij je levensstijl veranderen? Dan is dit echt wat voor jou. Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.