Geniet van een ontspannende sportmassage

Een sportmasseur gezocht? Dan kan je terecht bij Health en Beauty Kirsten. Als sportmasseur ben ik bezig met het verhelpen van klachten. Dit doe ik door middel van massages en tapen. Heb je geen last van klachten of ben je geen sporter? Ook dan kan je baat hebben bij een sportmasseur voor ‘onderhoud’ aan de spieren. Ik bied een ruim aanbod aan massages, zo kan je bij mij terecht voor ontspanning-, sport-, cup- en hotstone massages. Het is ook mogelijk om een combinatie van de massages te boeken.

 

Waarom een sportmassage?

De sportmasseur is er om de lichamelijke beweging bij sporters voorspoedig te laten verlopen. Ik help hierbij om blessures te voorkomen, ik grijp in bij beginnende verschijnselen van overbelasting en versnel het herstel van blessures. Als niet-sporter kan je bij mij terecht voor een onderhoudsbeurt voor je spieren. Naast de massages kan je bij mij terecht voor medical tape. Deze tape werkt ondersteunend op de gewrichtsfunctie en de bloedsomloop. Daarnaast stimuleert dit het lymfesysteem, verbetert de spierfunctie en verlicht het de pijnpunten.

Een sportmassage is niet vergelijkbaar met een ontspanningsmassage. Beide massages worden op gezonde spieren uitgevoerd, maar de sportmassage kan ook op stijve en vermoeide spieren worden toegepast. Het doel van een ontspanningsmassage is het stimuleren van de doorbloeding van de huid. Het doel van een sportmassage is om de spieren te ontspannen, een duidelijk verschil dus. Met de sportmassage worden afvalstoffen in de spieren afgevoerd, zodat deze niet in de spieren ophopen en spierpijn of stijfheidsklachten worden voorkomen.

 

Gecertificeerde sportmasseur

Ik ben geëxamineerd volgens de eisen van het NGS, Nederlandse Genootschap voor Sport en Wellnessmassage. Ik heb dit examen behaald en daarmee voldoe ik aan de eisen die de NGS stelt aan de sportmasseur. Hiermee ben jij verzekerd van een massage van hoge kwaliteit door een bekwame sportmasseur.

 

Contact

Wil jij een heerlijke sportmassage boeken? Dat kan eenvoudig via deze website. Heb je vragen over de massage en wat deze voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier, dan sta ik jou snel te woord.

Logo NGS